The Happy Country Dancers 

Kalender


Oktober

Beste leden, vrienden en symphatisanten,

,
Zoals iedereen weet zijn de regeltjes betreffende COVID-19 weer aangescherpt.Zodus dienen wij dan ook alles een beetje aan te passen op volgende wijze :

  1. Het worden vanaf vrijdag 09/10/2020 tafeltjes van 4 personen.
  2. We dansen van 19u30 tot 22u45, dit tot er betere tijden zich aankondigen.                19h00 deuren open.    19h30 beginnelingen.   20u30 gevorderden.                                                                                                                                        
  3. Alle aangekondigde activiteiten worden geschrapt. Leden die zich reeds inschreven voor de Kerstmarkt krijgen uiteraard hun geld terug.
  4. Gezien de verwarring en het hele gedoe over het vaccin is het voor ons echt onmogelijk om momenteel bijkomende activiteiten te organiseren. De experts verwachten dat het tot oktober 2021 zal duren eer we weer normaal zullen kunnen functioneren.
  5. Dit wil niet zeggen dat we er onze kop bij neerleggen. Waar we kunnen, en waar de mogelijkheid zien zullen we wel her en der trachten te zorgen voor een kortlopende verrassingsaktiviteit. met korte inschrijvingsperiode.
  6. Het weekend Pullman-City Duitsland wordt uitgesteld naar 2022.. Zij die dan hun geld terug wensen kunnen dat op eenvoudige vraag bekomen. Zij die kunnen wachten tot 2022 en het gestorte geld op de spaarkaart willen laten kunnen dat ook. Wel zal de kost vermoedelijk met enkele euro's stijgen? Nog inschrijven kan tot september 2021.
  7. Mogen wij nogmaals vragen niet te vergeten het mondmasker te gebruiken bij binnen en buiten gaan; alsook bij toiletbezoek en het passeren van de toog.  De gezondheid van de medemensen is belangrijk.  Ook voor een goede blijvende werking van onze club is dit primordiaal.
  8. Zij die nog geen enqueteformulier ontvingen kunnen dit nu vrijdag nog bekomen bij het binnen komen.  Uiterlijke datum van het inleveren is 16/10/2020.
  9. Heb je nog vragen? Stel ze aan de leden van het dagelijkse bestuur; zij zijn er om een antwoord te formuleren.


IEDEREEN IS WELKOM BIJ ONS ......................... AL IS HET MAAR OM EEN KIJKJE TE NEMEN OF EEN DRANKJE TE CONSUMEREN.   Je weet nooit dat je de smaak te pakken krijgt.

Hopelijk tot één van de volgende vrijdagen.